Het jubileumboek ‘100 jaar Truiense voetbaltrots’ is een onmisbaar collector’s item in de boekenkast van elke Kanarie. De rijke geschiedenis van de mooiste club van het land wordt geïllustreerd met nooit-eerder-vertoonde foto’s.

Geen enkel detail van de 100-jarige geschiedenis blijft onderbelicht. Het tweedelige naslagwerk van meer dan 373 pagina’s dekt de lading in typisch Haspengouwse stijl.

Auteurs en volbloed Kanaries Kris Vanmunster en Frederik Swennen deden maandenlang onderzoek: op die manier kwamen ze de sappigste anekdotes en opvallendste statistieken op het spoor. Recht vanuit de kleedkamers, tot een eeuw terug.

Kortom, dit boek laat jouw geel-blauw bloed sneller stromen en jouw hart 3800 per minuut slaan.

Early-bird kortingen

De publicatie van dit unieke jubileumboek is voorzien voor midden maart. Je kan jouw exemplaar echter al bestellen via de STVV-webshop, met name via deze link.

De snelle beslissers kunnen t.e.m. 7 januari genieten van een vroegboekkorting. En er is meer: elke fan die voor 7 januari intekent ziet zijn/haar naam vereeuwigd in het boek zelf. Op die manier druk jij jouw stempel op de geschiedenis van STVV!