Truineer Nieuws melden?

Binnen 14 dagen is er de Yontec Après-ski

Aftellen geblazen, want op donderdag 28 december gaat de Yontec Après-ski door op de Grote Markt. “De deelnemende verenigingen tellen allemaal af naar dé dag van het jaar met niemand minder dan DJ Fou – Frank Verstraeten als headliner”, aldus Boris Lammens. Ook het Après-ski restaurant op het Heilig Hartplein ziet de reservaties vlot binnenkomen: “Het Fonduehuisje en de Après-ski, dat is dé combinatie. Reserveren kan nog altijd, maar sommige blokken lopen al goed vol”, aldus Patrick van het Fonduehuisje.

© Shop & the City

22 verenigingen bemannen 20 standen, waarvan er 13 nieuwe zijn
Verschillende lokale verenigingen hebben zich verheugd aangemeld om deel te nemen aan dit bruisende festijn, ze vertegenwoordigen meer dan 5.000 leden uit Haspengouw. De verenigingen die deelnemen: KVV Zepperen-Brustem (stand 1), Vrouw en maatschappij (stand 2), Sint-Truidense Zwemclub (stand 3), de Sint-Truidense Hondenschool (stand 4), Chiro Wilduraantjes (stand 5), Sint-Truidense Reddingsclub (stand 6), Real Yappa (stand 7), Fortuna Sint-Truiden (stand 8), JCI Haspengouw (stand 9), Neptunus Divers (stand 10), Tafeltennisclub Sint-Truiden (stand 11), Dierenasiel Sint-Truiden (stand 12), VK Bautershoven (stand 13), CV De Binke (stand 14), Femina Habac (15), Velm Spiegelt (stand 16), Scouts Velm (stand 16), Velm VV (stand 16), Stam Velm (stand 17), Oudleiding Chirojongens RVM Sint-Marten (stand 18), Leopold Tennisclub (stand 19),  ALL4DOGS (stand 20).

Lokale dj’s
Het programma van 28 december belooft een muzikale reis te worden. Beginnen doet de Après-ski met Expo Soundsystem, drie DJ’s uit het Sint-Truidense jeugdhuis, die het feest mogen inzetten van 16 tot 18 uur. Nadien passeren Dj Will, The Bobmeister, Dj Fou vs Dave Lambert, Frank Mellemans, Lassy FM en Dj Ward. “Met DJ Ward sluiten we af”, klinkt het. “Hij heeft ervaring met performen op de allergrootste events van Tomorrowland tot I Love the 90’s. Het feest begint om 16 uur en eindigt stipt om 00.30 uur, de toegang blijft zoals altijd gratis.”

Nieuwigheden
Naast de recente toetreding van nieuwe verenigingen, brengen we ook enkele vernieuwingen onder de aandacht. “In overeenstemming met de geldende wetgeving maken we gebruik van herbruikbare bekers. Om deze overgang soepel te laten verlopen, implementeren we tevens een cashless betalingssysteem. We hebben gekozen voor dezelfde leverancier die vertrouwd is door de grootste evenementen in het land. Daarnaast bieden is het nieuwe Double You Gin B2B platform al bijna een maand uitverkocht met een 350-tal lokale ondernemers.”

Het Fonduehuis opent zijn deuren voor fijnproevers tijdens drie speciale sessies op donderdag 28 december

  • Lunchsessie: 12:00 – 15:00 uur
  • Middagsessie: 16:00 – 18:30 uur
  • Avondsessie: 19:00 – 22:00 uur

Menu All-in: In shiften van telkens 2 uur

  • Aperitief + Hoofdgerecht + Dranken All-in + Koffie/Thee  – €55 per persoon
  • Aperitief + Hoofdgerecht + Dranken All-in + Koffie/Thee + Dessert van het Huis – €60 per persoon
    Deze all-in arrangementen bieden een smaakvolle reis door onze heerlijke fonduemenu’s, inclusief aperitief, hoofdgerecht, dranken, koffie/thee en indien gewenst een verrukkelijk huisgemaakt dessert.

Gelegen op het Heilig Hartplein 5 in Sint-Truiden, staat Het Fonduehuis bekend om zijn gastvrijheid en culinaire finesse.

Reserveer je tafel via deze link.

Of doe de reservatie telefonisch: 011 18 81 61.