Truineer Nieuws melden?

Willy Grosemans overleden

Wij vernemen het overlijden van Willy Grosemans, ere-voorzitter S-Plus Sint-Truiden. Wij betuigen de familie onze innige deelneming en wensen hen veel sterkte toe.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst tranen schuilt glimlach herinneringen. Willy leeft verder Willy Grosemans zijn echtgenote: Marijke LIESENBORGHS echtgenoot Marijke LIESENBORGHS zijn kinderen en kleinkinderen: en GROSEMANS THOELEN, Amelie HEEREN GROSEMANS, Elias Ella Egon het Vliegwezen Sint-Truiden. rust. Geboren overleden schoonmoeder: Emile 1953 het U.Z 2023. GROSEMANS JAMAER LIESENBORGHS VANANROYE schoonzus, schoonbroers, zussen, neven en nichten. Voor De families GROSEMANS LIESENBORGHS- JAMAER VANANROYE. Een laatste groet brengen uitvaartcentrum november 2023 vrijdag Willy bent welkom woord heeft. dank 18.30 uur uur. iedereen die hem verzorgd zal plaatsvinden Begraving van urne kring. het kerkhof van Ordingen, Rouwbeklag: Uitvaartcentrum Vanmechelen, t.a.v. familie Grosemans Tiensesteenweg 295, 3800 Sint-Truiden