Truineer Nieuws melden?

Weer resem pv’s en Gas-boetes tijdens Sunday Markt

De politie moest weer duchtig schrijven tijdens de Sunday Markt van afgelopen zondag.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst RESULTATEN VERKEERSCONTROLE PZ Sint-Truiden Sint- Gingelom Nieuwerkerken Sunday Markt (Veemarkt) Alcohol en drugs: 181 van de 184 gecontroleerde bestuurders hadden een negatieve samplingtest afgelegd. De positieve bestuurders (sampling) legden vervolgens een negatieve ademtest af. 19/11/2023 Onmiddellijke inning: technische eisen stilstaan en parkeren (onmiddellijk betaald buitenlands nummerplaat) Proces-verbaal: 19 stilstaan en parkeren (GAS-pv) keuring (2° keer vastgesteld binnen 1 jaar) een voertuig op de openbare weg stallen zonder voorziene kentekenplaat rijden zonder rijbewijs verzekering technische eisen niet ingeschreven, geen verzekering en geen keuring van een aanhangwagen