Truineer Nieuws melden?

U15 STVV houden Belgian Futures in bedwang

Mooi affiche op het jeugdcomplex waar de U15 van STVV de Belgian Futures in bedwang hield. 2-2 was de eindstand.

© STVV Youth
De Kanaries toonden zich weinig onder de indruk van de nationale selectie. Zij trokken de positieve lijn van de voorbije wedstrijden gewoon door. Geel-blauw toonde rust aan de bal en trok resoluut naar voor. Ondanks de snelle achterstand lieten onze jongens de schouders nooit zakken. Ze speelden solide in blok met een goede hoge pressing en balrecuperatie. Het dipje bij aanvang van de 2de helft na heel wat wissels bracht de Futures weer even in de wedstrijd, maar de Kanaries namen het heft weer in handen en verdienden aan het einde misschien zelfs meer dan de 2-2 eindstand op het scorebord.
Een topprestatie om trots te zijn op de mannen van coach Christoph Coenen!
Bron: STVV Youth