Truineer Nieuws melden?

Truiense Nostalgie komt eraan

Truiense nostalgie: 9 december starten we de meest gezellige tijd van het jaar in Sint-Truiden.

Niet te missen dit eindejaar, het unieke kerstconcept van Sint-Truiden. Met een schaatsbaan in de Minderbroederskerk spreken we al van een primeur! Kom vanaf 9 december schaatsen in deze wondermooie kerk die voor de gelegenheid zal omgetoverd worden tot een winterse belevingsplek. Ook de niet-schaatsers kunnen er genieten aan de duurzame kerstboom met bar die zich voor de kerk bevindt en jou voorziet van de nodige winterdrankjes en hapjes!

Ben jij eerder een speurneus, een ontdekker? Dan is het gloednieuwe Kerstbomendoolhof iets voor jou! Op de Groenmarkt zal je dit eindejaar meer dan 400 kerstbomen van Aveve Brustem terugvinden. Deze zijn georganiseerd in een metersgroot doolhof i.s.m. Pierard Ijzerwaren. Te gek! Dit Kerstbomendoolhof zal je gratis kunnen ontdekken en is dé kerstbeleving om met het gezin te doen in Sint-Truiden.

Ondertussen kan je genieten van de prachtige horeca die Sint-Truiden rijk is, WANT, ‘De Warmste Tafel’ keert terug! Maak snel je reservering met de collega’s, vrienden en/of familie en schenk automatisch per gereserveerd menu 5EUR aan het goede doel. Met maar liefst keuze uit 15 lokale horecazaken, zal je dit eindejaar weer warme avonden beleven in de stad van je hart.

Zin in die typische Tartiflette, een vanille jenevertje of liever all the way met oesters en bubbels? Kom dan tussen 15 en 31 december langs bij de 25 kerstchalets rond de Grote Markt in Sint-Truiden.

 

Kortom; wij gaan voor maximale beleving deze kerstperiode met koopzondagen op 10, 17, 24 december en ook 7 januari. Hopelijk zien we jou op en rond de Grote Markt! Tot dan!

Alle info betreffende de schaatsbaan, het Kerstbomendoolhof en De Warmste Tafel via de links hieronder. Truiense Nostalgie start op 8 december 2023 en eindigt op 7 januari 2024.

https://www.shopandthecity.be/de-warmste-tafel-2023/

https://www.shopandthecity.be/truiense-nostalgie/

 

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen en tekst