Truineer Nieuws melden?

Soroptimist kerstevent tegen kinderarmoede in OLV-kerk

Serviceclub Soroptimist Sint-Truiden organiseert op 9 december 2023 een kerstevent in de Onze-Lieve-Vrouwekerk op de Grote Markt in Sint-Truiden. De opbrengst gaat volledig naar de strijd tegen kinderamoede

Er is een tweedehandsverkoop aan kringwinkelprijzen van: mooie kerstdecoratie, kinderboeken, speelgoed…
Er worden ook nieuwe hondenspeeltjes, sleutelhangers, handmade juwelen … én speculaas/ mikmannen/ bokkenpootjes verkocht.
Uiteraard is iedereen ook welkom voor een hapje en een drankje!!!
Openingsuren: 10.30 – 13.00 en 16.00-21.30
Tot dan?

 

 

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst SOROPTIMIST INTERNATIONAL Soroptimist Sint-Truiden HAAL KERSTSPULLEN UIT ONZE BOOM EN VERVUL KINDEREN HUN KERSTDROOM Ze krijgen de kans om opnieuwte schitteren tijdens onze kerstmarkt op 09/12/2023, waarbij opbrengst volledig naar de strijd tegen kinderarmoede gaat. Soroptimist Sint-Truiden tegen kinderarmoede. Kom Komlangs langs op09/12/2023 om 10:30-13:00/ 16:00-21:30 In O.L.V.-kerk Sint-Truiden