Truineer Nieuws melden?

Sinterklaas en Pietenfestival

Nog 14 dagen, en dan doen Sinterklaas en zijn pieten hun intrede in onze stad.

 

Op zondag 19 november verwelkomen we Sinterklaas en zijn pieten in Sint-Truiden. Jullie kunnen de Sint verwelkomen in de luikerstraat om 13u30 waarna hij zijn jaarlijkse pietenfestival organiseert op de Groenmarkt tot 17u.
Op het pietenfestival kan jouw kleine bengel genieten van een Sinterklaasshow om 14u. Daarna zijn de activiteiten doorlopend open tot 17u. Je vindt er de balanceerpiet, muziekpiet, acropiet, creapiet, kermispiet en nog veel meer. Bij aankomst op het pietenfestival kan je een attractiekaart afhalen, deze kan aan het einde van je bezoek ingeruild worden voor een lekkere snoepzak.
En het beste nieuws… dit evenement is helemaal GRATIS en iedereen is welkom!