Truineer Nieuws melden?

Puik deelnemersveld voor Rally van Zuid-Limburg

Dit weekend is het de Rally van Zuid-Limburg.  Zaterdag zijn er verkenningsritten tussen 10 en 17 uur, zondag tussen 8.30 en 19 uur vindt de rally plaats.
Bericht van de organisatie
De Rally van Zuid-Limburg maakt zich op voor een spectaculaire zevende editie, met opwindende uitdagingen en nu al enkele indrukwekkende deelnemers. Dit jaar serveren we drie klassementsproeven, waaronder een gloednieuwe proef in Aalst. De rally, die plaatsvindt op zondag 12 November, belooft opnieuw een hoogtepunt te worden in de VAS-rallykalender.
Frisse dynamiek
De organisatoren hebben hard gewerkt om een uitdagend en boeiend parcours te creëren voor de deelnemers. Deze proeven zullen vier keer worden verreden, wat zorgt voor de ultieme test van stuurvaardigheid en snelheid. De klassementsproeven in Kerkom en Borlo zijn ook herzien ten opzichte van vorig jaar, wat een frisse dynamiek aan de competitie zal toevoegen.
Het rallycentrum zal zich vestigen in de gebouwen van Group Nivelles op het industrieterrein van Gingelom. De technische keuring zal plaatsvinden aan Sporthal De Winning in Montenaken, op een boogscheut van het rallycentrum. Dit alles zorgt voor een vlot verloop van het evenement en geeft deelnemers en toeschouwers de kans om te genieten van een geweldige rally-ervaring.
Mooi deelnemersveld
Allemaal welkom
De Rally van Zuid-Limburg is een evenement dat liefhebbers van autosport niet mogen missen! We verwachten een spannende wedstrijd vol actie en indrukwekkende competitie. Voor meer informatie en updates, bezoek onze website www.rallyvanzuidlimburg.be of onze Facebook-pagina. Like en deel onze posts!
We zien jullie graag heel talrijk langs de klassementsproeven op een veilige plaats om te genieten van een leuke wedstrijd.