Truineer Nieuws melden?

Petitie voor heropening van Cameo

Momenteel loopt er op sociale media een petitie voor de heropening van de Cameo. Door een anonieme klacht van een buur en een nieuw RUP staat die heropening op de helling. Er zijn intussen al 460 handtekeningen verzameld.

Voetballiefhebbers hebben Stayen, fijnproevers kunnen terecht in horecazaken op en rond de markt, sportievelingen zakken af naar Lago of Basic Fit … Maar voor filmplezier is er in Sint-Truiden maar één plek: de Cameo!

 

Tal van Truiense kinderen zagen hier hun eerste animatiefilm, jonge (en minder jonge ;-)) koppeltjes kwamen knuffelen op het balkon tijdens een romantische film en ware cinefielen zaten elke maand trouw op post voor hun dosis cinema van de bovenste plank. Zo’n plek mag niet verloren gaan!

Met deze petitie steken we de nieuwe eigenaars van Cinema Cameo een hart onder de riem in de hoop dat er een oplossing kan worden gevonden voor de problemen die de heropening momenteel in de weg staan. Hoe meer handtekeningen, hoe sterker het signaal naar de besluitnemers …

Want wij vinden de Cameo een meerwaarde voor onze stad op vlak van cultuur, toerisme, entertainment én economie. En ja, we zijn met veel. (Hopelijk! :-))

 

 

Je kan de petitie tekenen via : https://www.change.org/p/sint-truiden-kan-niet-zonder-de-cameo?fbclid=IwAR35h_4TmHse6tNylSkPXUckrOqFS4lUq1smVzbvxmBw55NL_Pv70Q6_4Tg