Truineer Nieuws melden?

Nu al 16.302 euro voor Sabine

Een tijdje geleden is een crowdfunding gestart tvv Sabien Cauwenberg die aan kanker lijdt. Met de opbrengst moet de levensreddende dermistische behandeling worden bekostigd. Intussen is er al een cheque overhandigd met daarop het bij elkaar gespaarde bedrag van €16 302, 97

We willen iedereen die zijn steentje hiervoor bijdroeg, via deze weg heel erg bedanken! Maar we zijn er nog niet. We zijn immers nog €24 997, 03 verwijderd van ons doel. Daarom willen we opnieuw een oproep doen aan iedereen om zijn warm hart te laten zien. Doneren kan via het rekeningnummer BE95 733075148758 of via steunactie.be. Alle info vind je ook op onze website sabineleeft.webnode.be.

De hoop op een dendritische celtherapie gezet.

 

Ik ben Sabine Cauwenberg, een 46-jarige alleenstaande mama en 23 jaar lang met volle toewijding juf geweest in het bijzonder onderwijs.
Ik zet mij als mens altijd graag in voor de medemens en wens dit nog voor een hele lange tijd te mogen blijven doen.

2 jaar geleden heb ik de keiharde en schokkende diagnose van darmkanker gekregen met helaas toen al uitzaaiingen naar mijn lever en longen.
Levenslustig en energiek als ik ben, ben ik direct gestart met allerlei chemobehandelingen en operaties en altijd met een positieve instelling en met een grote glimlach op mijn gezicht.
Ook stapte ik in een trial in Gasthuisberg Leuven.
Dit alles helaas nog niet met het oh zo gehoopte resultaat, wel met meer uitzaaiingen tot op mijn bot.
Toch ben ik weer snel opgestaan en opnieuw volle moed een klassieke chemo ondergaan waarmee de tumormarkers weer daalden.. en daar werd mijn hoop dan eindelijk beantwoord dat ik na een lang en zwaar gevecht het gevecht eindelijk ging winnen….tot ik het slechte nieuws te horen kreeg dat mijn lichaam resistent werd aan de chemo.
Voor heel even stortte mijn wereld in elkaar en dacht ik eraan het oneerlijke gevecht op te geven…
Maar toch besloot ik mij niet te laten kennen en door te vechten voor alles en iedereen die ik zó lief heb in mijn leven en startte dit keer met net zo veel moed en goede hoop aan een volgend traject met chemopillen; tot ik vorige week de scan resultaten te zien kreeg en ik halsoverkop moest besluiten om dit keer alles op alles te zetten voor dit laatste beslissende gevecht.
Hoewel dit alles mijn lichaam fysiek heeft uitgeput, ben ik op dit moment strijdvaardiger dan ooit omdat de veelbelovende immuuntherapie behandeling van de Dendritische Celtherapie, die de kanker bestrijdt van binnenuit, mij de hoop geeft dat deze aanpak eindelijk de kanker zou kunnen verslaan : Mijn eigen aan te wakkeren immuunsysteem in de strijd gooien dit keer!

Dit is mijn laatste kans om het finale gevecht niet te snel te verliezen.
Daarom zal ik de komende maanden alle kracht en energie in mij nodig hebben om daarnaast ook alle overige nodige zorg en behandelingen te doen die mijn kansen in dit beslissende gevecht zo veel mogelijk vergroten.
Alles op alles zetten met als doel om samen met mijn kinderen nog vele ontelbare en mooie herinneringen te maken vol liefde en geluk en mijn dankbaarheid te mogen blijven delen met mensen die mijn hulp in de toekomst ook nodig mogen hebben.

Help je mij mee?