Truineer Nieuws melden?

Marie-Thérèse Spiritus overleden

Wij vernemen het overlijden van Marie-Thèrèse Spiritus. We betuigen haar naasten, familie en vrienden onze innige deelneming en wensen hen veel sterkte toe.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en , met de tekst haarechtgenoof Marc Smets kinderen keinzoontje David Smets Smets Laurent Hermann, Lars Rob Smets Tine an Bogaert broer, schoonzussen, schoonbroers, neven nichten Walter Christine Spiritus-T kinderen kleinkinderen Robert en Hendrika Smets- Billen, kinderen enkleinkinderen kinderen en grijpt de duisternis families Spiritus, Smets, Kempeneers Depaz. bijzondere aan de medewerkers voor goede zorgen. MIG (UZ Leuven) Wij afscheid van mevrouw Thérèse Spiritus echtgenote van afscheidsviering plaatshebbeni de Kazelstraat gevolgd vriendelijk uitgenodigd, Uitvaartzorg Eraerts, dinsdag/ november urnebegraving. Marc Smets vanaf Uka uur. Geboren Sint-Truidenop overleden 1962 18.30 laatste groet brengen op maandag ftunerarium Eraerts, Kazelstraat 31te Sint-Truiden, 9.00 Rouwadres: Tiensesteenweg 65, 3800 Sint-Truiden