Truineer Nieuws melden?

Lingerie Mimosa werd vernieuwd en viert een week feest

Ter gelegenheid van hun “Verleidelijke Vernieuwing” gingen we op bezoek bij Lingerie Mimosa, één van onze Truiense gevestigde waarden in de Stapelstraat. Na zes weken verbouwen, zien we een trotse zaakvoerder. Terecht, want het resultaat mag gezien worden. Vooral de mooie toonbank en de prachtige en zeer ruime paskamerruimte vallen ons op.

 

Mimosa maakt van de opening een feestelijke week. Nog t.e.m. zaterdag 25 november nodigt Anita en haar team al haar klanten uit voor een glaasje en een hapje. Elke dag worden er ook 2 setjes van MarieJo/PrimaDonna en 10 slips van Chantelle verloot.  Redenen genoeg dus om eens langs te gaan bij Lingerie Mimosa, Stapelstraat 44-46.
Team Truineer wenst Anita en haar team een dikke proficiat en veel succes toe!

Wist je dat?

Lingerie Mimosa bestaat reeds 87 jaar, met Anita Kindermans als zaakvoerder sinds 1979.

Meer leuke foto’s en video’s vind je op hun facebook pagina.

https://www.facebook.com/Mimosa.SintTruiden