Truineer Nieuws melden?

Knotsgekke match eindigt op 3-3

Eerst Westerlo haasje over, daarna STVV haasje over, en uiteindelijk een puntje voor beiden.

© Ozgür

De eerste helft: de match begon ideaal voor onze kanaries met een trap van Bocat buiten het bereik van Bolat. 0-1 na vijf minuten. Westerlo was even op zoek naar zichzelf maar die zoektocht duurde niet lang. Zo speelde de thuisploeg nog in de eerste helft haasje over via goals van Beyram (15′) en Madsen (33′). Het moet gezegd. Bij beide goals stond de bezoekende verdediging op slappe voeten. En dat is niet de eerste keer de jongste matchen.

Evenwichtige start van de tweede helft waarin STVV wel stilaan beter en beter begon te voetballen. Maar de laatste pass kwam er te vaak niet uit. Tot Laforge naar de stip wees na tussenkomst van de VAR (hands). Koita liet de kans niet liggen en scoorde zijn 9de van het seizoen. Nog een kwartier te gaan. STVV bleef gaan. Tot Koita een vrijschop mocht nemen na fout op hem. En wat dacht je? Hij pegelde het leer er weer in. STVV pakt drie belangrijke punten, dachten we. Tot Suzuki zich toch nog moest gewonnen geven op een afgeweken bal.