Truineer Nieuws melden?

Kampioenen wafelverkoop

STVV Youth en het A-team hebben de winnaars van de jaarlijkse wafelverkoop gehuldigd.

Bericht STVV
STVV Youth maakt elk jaar een wedstrijdje van de jaarlijkse wafelverkoop. Onze beste verkopers van Elite en Prov/Reg mochten al aantreden voor de wedstrijd tegen Union om de aftrap te geven. Gisteren ontvingen de 10-topverkopers (5 Elite en 5 Prov/Reg) hun prijs. De Kanaries zetten hun handtekening op een wedstrijdbal op maat van de leeftijd van elke speler. Als kers op de taart kwam een gedeelte van de STVV kern, samen met coach Fink en T2 Hahn, de winnaars persoonlijk feliciteren. Twee maal prijs dus want de mama’s en papa’s legden dit moment meervoudig vast met hun camera’s.
Toch nog even vermelden dat onze topverkopers in totaal niet minder dan 1.163 dozen met wafels aan de man brachten. Samen met de resultaten van alle andere spelers die hun beste beentje voorzetten was de jaarlijkse wafelverkoop weer een succes. Waarvoor dank!