Truineer Nieuws melden?

Het Fonduehuis wordt op donderdag 28 december hét Après-ski restaurant

De organisatie van de Yontec Après-ski en het Fonduehuisje kondigen op hun website een exclusieve samenwerking aan. “Wie Après-ski zegt, denkt al aan Fondue. In de Alpen is het niet weg te denken, dus logisch dat we samenwerken”, klinkt het bij Patrick van het Fonduehuisje op het Heilig-Hartplein. Het Fonduehuisje is die dag het exclusieve restaurant van de Yontec Après-ski. “Voor de vroege vogels hebben we een speciaal blok geopend van 12 uur tot 15 uur, maar ook ’s avonds zijn er twee blokken. Eten en drinken all-in gedurende 2 uur met of zonder dessert kan die dag voor 55 of 60 EUR.”

© Fonduehuis

Het Fonduehuis opent zijn deuren voor fijnproevers tijdens drie speciale sessies op donderdag 28 december

  • Lunchsessie: 12:00 – 15:00 uur
  • Middagsessie: 16:00 – 18:30 uur
  • Avondsessie: 19:00 – 22:00 uur

Ontdek ons eigen Fonduemenu: Een unieke samenwerking met ’t Fonduehuisje
Wij stellen met trots ons eigen fonduemenu voor, in samenwerking met ’t Fonduehuisje op het Heilig-Hartplein in Sint-Truiden. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een heerlijke culinaire ervaring voordat de après-ski festiviteiten beginnen!

Menu All-in: In shiften van telkens 2 uur

  • Aperitief + Hoofdgerecht + Dranken All-in + Koffie/Thee  – €55 per persoon
  • Aperitief + Hoofdgerecht + Dranken All-in + Koffie/Thee + Dessert van het Huis – €60 per persoon
    Deze all-in arrangementen bieden een smaakvolle reis door onze heerlijke fonduemenu’s, inclusief aperitief, hoofdgerecht, dranken, koffie/thee en indien gewenst een verrukkelijk huisgemaakt dessert.

Gelegen op het Heilig Hartplein 5 in Sint-Truiden, staat Het Fonduehuis bekend om zijn gastvrijheid en culinaire finesse.

Reserveer je tafel via deze link.