Truineer Nieuws melden?

VIDEO – Herman en Kristof kopen al jaren materiaal bij Pierard ijzerwaren

Ijzerwaren Pierard is al meer dan 50 jaar de speciaalzaak voor gereedschappen, beslag en ijzerwaren en staat garant voor een gespecialiseerd aanbod van kwaliteitsproducten aan concurrentiële prijzen. De vakman kent steevast de weg naar Pierard maar ook de particulier wordt er met hetzelfde professioneel advies verder geholpen. Service is dan ook een van hun grootste pijlers.

 

Ruime keuze

Als je het bij Pierard niet vindt, vind je het nergens wordt weleens gezegd. Wel dan sla je spijkers met koppen. Met maar liefst 47.000 voorraadartikelen is het aanbod grandioos. Alle topmerken zijn aanwezig in diverse categorieën gaande van elektrisch (hand)gereedschap, bevestigingstechnieken, raam- en deurbeslag, persoonlijke beschermingsmiddelen en tot werfinrichting. Bovendien zijn heel wat items, zoals bouten, schroeven, pluggen enz. ook per stuk verkrijgbaar.

Professioneel advies

Dankzij vast personeel met jarenlange ervaring is er altijd een vertrouwd aanspreekpunt dat jou met raad en daad bijstaat. Zo ben je 100% zeker dat je met het juiste materiaal naar huis gaat en de klus probleemloos kan klaren. Voor elk probleem vinden ze de juiste oplossing.

Kwaliteit wint altijd

Gerenommeerde merken zijn het synoniem voor degelijkheid, kracht en precisie. Daarnaast gaan deze toestellen ook nog eens veel langer mee dan die van meer exotische merken. Het gebeurt zelden maar laat een apparaat het toch afweten, dan is er een sterke service na verkoop die je meteen weer op weg helpt.

Gemakkelijk bereikbaar

  • PIERARD ijzerwaren is gelegen vlak nabij de Expressweg richting Sint-Truiden
  • Op enkele minuten van het stadscentrum van Sint-Truiden
  • Er is een ruime parking voorzien voor onze klanten

 

 

Sint-Jorisstraat 4010
3800 Sint-Truiden
www.pierard.be

Maandag – vrijdag: 7.30 – 18.00
Zaterdag: 8.00 – 16.00