Truineer Nieuws melden?

Eerste geslaagde algemene repetitie voor Popkoor Vocal4’s

Het meest swingende popkoor van Sint-Truiden is al enkele maanden hun volgende grote eigen productie aan het voorbereiden. De titel van de productie werd vorige week bekend gemaakt “Expeditie Sterrenstof”. In aanloop naar het optreden op 20 en 21 januari 2024 in CC De Bogaard te Sint-Truiden, werd dit weekend een eerste algemene, en geslaagde, repetitie gehouden.

“Expeditie Sterrenstof” wordt weer , naar goede gewoonte van het popkoor, een fantastische productie met alles erop en eraan. Het wordt een meeslepend muzikaal verhaal dat ons meeneemt naar een plek waar we maar al te vaak naar kijken. Een donkere plek waar je overwelmd wordt door de stilte met kleine fonkelende lichtjes die ons steeds de weg wijzen. Een plek waar maar weinigen van ons zijn geweest…. Samen met regisseur Jeroen Jean, acteurs Hendrik Briers, Didier Bessemans en Gunther Reniers, met de medewerking van kinder- en jeugdkoor MoosAmuze, met live orkest op de scene en onder leiding van dirigent Dirk-Jan Kerris neemt het koor het publiek mee op een emotionele expeditie.

Met nog enkele weken te gaan werd er voor het eerst met iedereen samen gerepeteerd. Het koor en alle betrokken actoren waren het erover eens : “het wordt geweldig”. Wat ook geweldig loopt is de kaartverkoop, als je erbij wilt zijn, een goede raad bestel tijdig je tickets. Alle info en verkoop van tickets kan je vinden op de website www.popkoorvocal4s.be