Truineer Nieuws melden?

Circus Tik Tak slaat tent op op de Veemarkt

Van 29 november tot 3 december huist circus Tik Tak op de parking van de Veemarkt. Ook jij kan erbij zijn. Directeur Samuel Pauwels voert het woord.

Ik ben Samuel Pauwels 34 jaar en circusdirecteur van het ‘Tik Tak circus’. De 7de generatie van een clowns familie met de Gentse roots die doorheen de wereld heeft gereisd als ‘Les Pauwels. Ik ben ook fier erkend te zijn door de Vlaamse Gemeenschap en door het Circus centrum. Het nieuwe project 2023 is een creatieve mengeling van circus en theater , met hedendaagse geluids-en lichteffecten, internationale artiesten en een moderne enscenering waarbij Clown Tik Tak samen met zijn vrienden een rode  draad vormen. Drie prachtige mascottes van natuurlijke grootte zullen hen begeleiden doorheen het programma, met de gekste avonturen die men zich kan indenken. U ziet, wij brengen een totaal nieuw en enig spektakel.

 

🎪Circus 🤹🏼‍♀️Tik Tak 🎩

Reservatie nummer voor tickets
0484 56 83 16