Truineer Nieuws melden?

Carnavalseizoen opent met gebedsviering

De Koninklijke Orde van de Commeduur van Sint-Truiden nodigt u, uw vrienden en familie van harte uit op “den Elfde van den Elfde”; de officiële start van het 54ste carnavalsseizoen van Sint-Truiden. De viering wordt ook live uitgezonden.

Traditioneel gaan we het nieuwe carnavalsseizoen van start met een Gebedsviering in het Sintrùins dialect. Omstreeks 18.11 uur tekenen de carnavalisten present aan de Onze-Lieve-Vrouwkerk (Grote Markt) alwaar Diaken Ivo Dams de gebedsviering zal voorgaan onder muzikale begeleiding van tenor Christophe Elen en Ere-stadsbeiaardier Noël Reynders.

De gebedsviering is bovendien live vanuit de huiskamer te volgen via de Facebookpagina van de Trudo Federatie : https://www.facebook.com/PEStTrudoStTruiden