Truineer Nieuws melden?

Brouwerij & Distilleerderij Wilderen valt opnieuw in de prijzen

De Tripel Kanunnik gaat met zilver aan de haal en dit tijdens de prestigieuze Brussels Beer Challenge. Wie in de buurt van Gent is, kan vandaag nog een bezoekje brengen aan de Brouwerij & Distilleerderij Wilderen stand op de Horeca Expo.

Opnieuw feest in Wilderen of beter gezegd in Gent waar daar is de Brouwerij & Distilleerderij Wilderen tot en met vandaag aanwezig op de Horeca Expo. Vorig jaar al ontvingen de bieren en spirits van Brouwerij & Distilleerderij Wilderen niet minder dan 7 internationale bekroningen uit Engeland, Frankrijk en Duitsland. In september van dit jaar werd de Cuvée Clarisse Wild Weasel Whisky Infused officieel uitgeroepen tot de beste Whisky Infused van België. Vandaag is het opnieuw raak. Op de prestigieuze Brussels Beer Challenge scoort de Tripel Kanunnik zilver binnen de grootste en meest uitdagende categorie van Belgische Tripels.

Ondertussen kan je uiteraard in WIlderen terecht voor al dit lekkers. Weliswaar niet aan de brouwerij maar 500 meter verderop. Je kan niet missen op de grote steenweg in Wilderen. In het pand van de voormalige Marcellino’s houden Mike en Roniek hun Wilderen pop-up geschenken shop. Naast hun eigen gamma aan geproduceerde bieren en spirit vind je er ook geschenkverpakkingen in samenwerking met streekgebonden handelaars/producenten.

 

WILDEREN POP-UP GESCHENKEN SHOP
Grote Steenweg 198 3440 Zoutleeuw ( op 5 min van de Brouwerij)
OPEN vanaf zaterdag 4 november tot en met 31 december 2023
info en openingsuren  brouwerijwilderen.be