Truineer Nieuws melden?

1100 kinderen genieten van Sint en pieten

Op zondag 19 november bracht de Sint zoals elk jaar een bezoek aan Sint-Truiden. De Trudo sporthal werd van 13u30 tot 17u omgetoverd tot een groot speelparadijs voor kinderen tijdens het fantastische Pietenfestival. Om 14u en om 16u werden de aanwezigen bovendien getrakteerd op een leuke Sinterklaasshow.

“Het was een onvergetelijke dag”, zegt schepen van Jeugd Nina Kvikvinia. “Omdat de weersvoorspellingen er niet zo rooskleurig uitzagen, hebben we afgelopen donderdag beslist om het Pietenfestival dit jaar door te laten gaan in de Trudo sporthal. En met succes! Meer dan 1100 kinderen genoten de hele namiddag van verschillende spelletjes, pietenworkshops, glittertattoos, knutselsessies en een fantastische sinterklaasshow. En na al dat plezier konden ze hun attractiekaart nog inruilen voor een lekkere snoepzak. Kortom: het waren allemaal brave kinderen met blije gezichtjes in Sint-Truiden vandaag!”