Truineer Nieuws melden?

Zondag 22 oktober stoffenmarkt

Na het enorme succes vorig jaar, morgen zondag 22 oktober vanaf 10 uur stoffenmarkt op de Grote Markt.

© Dirk Massa

Tijd en locatie

22 okt 10:00 – 16:30

Sint-Truiden, Grote Markt, 3800 Sint-Truiden, België

Over het evenement

Wilt u een uitgebreide en goed gesorteerde stoffenmarkt bezoeken, kom dan naar één van de stoffenmarkten van Stoffencircus. Wij hebben jarenlange ervaring in de branche en organiseren evenementen door heel Nederland, België en Duitsland. Onze vakkennis is groot en wij dragen kwaliteit, diversiteit en creativiteit hoog in het vaandel. Onze verkopers zijn uitgebreid gescreend en zeer betrouwbaar, dus u zult meer dan tevreden zijn met uw aankoop. Voor de grootste keuze aan Stoffen en Fournituren maar ook Leder en Wol zit u goed bij Stoffencircus. Bekijk nu onze agendavoor een markt bij u in de buurt.

Meer info via: https://www.stoffencircus.nl/