Truineer Nieuws melden?

Zepperen-Brustem (veel) te sterk voor KVK Wellen

KVV Zepperen-Brustem was heer en meester in en tegen KVK Wellen en won oververdiend met 0-3. Een verslag.

Na een evenwichtig eerste kwartier was het al Zepperen-Brustem dat de klok sloeg. Het resulteerde al in de eerste helft tot een meer dan verdiende 0-2 voor de bezoekers. Goals van Meunier (voorzet Vanvoorden) en Gerrits (schuiver verste hoek). Je had na 45 minuten ook meteen het gevoel dat de match gespeeld was. Want een aangeslagen en gefrustreerd ogend Wellen maakte niets meer klaar.

De tweede helft dan. Toch begon de thuisploeg het felst met twee corners op een rij. Maar het antwoord van Zepperen-Brustem liet niet lang op zich wachten. Vanwelkenhuysen knikte de bal op het dak van het doel. Diezelfde Vanwelkenhuysen miste net daarna een open kans na mistasten van doelman Schevenels. Het was slechts uitstel van executie. Lowies zette met een afgeweken schot de 0-3 op het bord. Even later toch een tegenprik van Wellen. De knik van Vanderheyden ging nipt over. De bezoekers beperkten zich nadien tot het controleren van de match en aasden op de counter. Wellen KVK probeerde wel maar bleek, op een bal tegen de paal van Haesevoets na (minuut 93), totaal onmondig. Zo bleef het bij 0-3. Een oververdiende zege van KVV Zepperen-Brustem, dat alleen naar boven moet kijken. Wellen KVK zakt meer en meer weg richting kelder van de afdeling.