Truineer Nieuws melden?

VIDEO – Standen Après-ski uitverkocht, 22 lokale verenigingen doen mee op donderdag 28 december

Op donderdag 28 december komt de langverwachte Après-ski weer tot leven en brengt een scala aan verenigingen samen voor een onvergetelijke avond. Dit spraakmakende evenement, georganiseerd door vzw Après-Ski zal plaatsvinden op de Grote Markt, en belooft een feestelijke ervaring te worden met een mix van muziek, dans en gezelligheid. Wij waren erbij op de eerste informatievergadering en voorstelling van de 22 nieuwe verenigingen.

Verschillende lokale verenigingen hebben zich verheugd aangemeld om deel te nemen aan dit bruisende festijn, ze vertegenwoordigen meer dan 5.000 leden uit Haspengouw. De 22 verenigingen die deelnemen: KVV Zepperen-Brustem (stand 1), Vrouw en maatschappij (stand 2), Sint-Truidense Zwemclub (stand 3), de Sint-Truidense Hondenschool (stand 4), Chiro Wilduraantjes (stand 5), Sint-Truidense Reddingsclub (stand 6), Real Yappa (stand 7), Fortuna Sint-Truiden (stand 8), JCI Haspengouw (stand 9), Neptunus Divers (stand 10), Tafeltennisclub Sint-Truiden (stand 11), Dierenasiel Sint-Truiden (stand 12), VK Bautershoven (stand 13), CV De Binke (stand 14), Femina Habac (15), Velm Spiegelt (stand 16), Scouts Velm (stand 16), Velm VV (stand 16), Stam Velm (stand 17), Oudleiding Chirojongens RVM Sint-Marten (stand 18), Leopold Tennisclub (stand 19),  ALL4DOGS (stand 20).