Truineer Nieuws melden?

VIDEO – Grammen Lux vernieuwt keukentoonzaal en pakt uit met interessante acties

VIDEO – Grammen Lux vernieuwde onlangs zijn keukentoonzaal. Wij gingen een kijkje nemen en ontdekten er de laatste trends en innovaties. Bestel je dit jaar nog een keuken dan krijg je er een Quooker kraan t.w.v. 1600 euro bovenop.

“Nieuwe trends zijn onder meer keukens in polymeerglas in combinatie met donker hout.” zegt Emiel Grammen. Ook kookplaten met geïntegreerde dampkappen zijn meer en meer in trek. “Hierdoor creëer je meer ruimte in de keuken en bovendien zijn ze een stuk stiller dan de klassieke dampkap.”

zwart als mode(l)kleur

Dan hebben we niet enkel over de keukenkasten of werkbladen. Zelfs spoelbakken en kranen kunnen in een zwarte variant gekozen worden. Maar wie het liever toch wat bonter ziet in de keuken blijft bij Grammen Lux niet op zijn honger zitten. “Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk, zowel in kleuren als in materialen.”

maatwerk

“Er wordt steeds een keukenplan op maat gemaakt met een vrijblijvende offerte. Onze eigen plaatsingsdienst zorgt voor een vlekkeloze installatie en dankzij de sublieme service na verkoop kan je zorgeloos genieten van je nieuwe keuken.”

Quooker kraan actie

Wie voor 31 december een nieuwe keuken bestelt bij Grammen Lux, krijgt er een Quooker kraan ter waarde van 1600 euro bovenop. Naast koud, warm en kokend water geeft de quooker kraan ook  gekoeld en bruisend water. Kortom de kraan die alles kan.

 

GRAMMEN LUX
Luikersteenweg 181
3800 Sint-Truiden

maandag- vrijdag:  8:30 – 12:30 en 13:00 – 18:00 uur
zaterdag: 9:30 – 18:30 uur

TEL 011/68 39 91
grammen-lux.be