Truineer Nieuws melden?

Vanwelkenhuysen en Lowies schenken Zepperen-Brustem de zege

Een veerkrachtig VV Zepperen-Brustem boog tegen Betekom een achterstand om in een voorsprong. Betekom klom voor het kwartier op voorsprong via Dinayuku. Maar op het half uur maakte Dylan Vanwelkenhuysen die achterstand ongedaan. En kwartier voor tijd mocht heel Zepperen juichen toen Jens Lowies de zege vastlegde. Zepperen-Brustem staat zo mooi gedeeld tweede.

© Rohnny Vandersmissen

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst 20:14 3De Afdeling Voetb VI * Toevoegen aan favoriete competities Wedstrijden Rangschikking Periode Algemeen Ploegen Berg En PTN M V.V. 18 A.S. Verbroedering Geel 3 13 6 K.V.V. Zepperen- Brustem Ews Schoonbeek- 13 6 5 Kfc Turnhout 12 6 K.F.C. Nijlen 11 6 10 Eendracht Termien 6 8 F.C. Esperanza Pelt K.A.C. Betekom 6 10 7 κ. Witgoor Sport Dessel 6 6 K.F.C. Zwarte Leeuw 6 12 6 Beerschot V.A. 6 6 Nieuws Verkennen Kalender RBFA TV My zone