Truineer Nieuws melden?

Theatergroep Pol Stas op de planken

Theatergroep Pol Stas brengt de hilarische komedie Abigail’s Party op de planklen van CC de Bogaard.

Abigail’s Party (1977) is een hilarische komedie van de cineast Mike Leigh. In Groot-Brittannië is dit theaterstuk een echte cult-klassieker en werd datzelfde jaar herwerkt tot een succesvolle serie voor BBC.
***
Beverly is een would-be vamp die op Demis Roussos valt, haar echtgenoot Laurent een harkerig type dat in vastgoed doet. Een keurig koppel uit de middenklasse. Ze geven een cocktailparty ter ere van de nieuwe buren: Angela, een babbelzieke verpleegster en haar man Tony, een zwijgzame computernerd. Ook buurvrouw Suzan, een brave, alleenstaande moeder, is uitgenodigd. De kennismaking bij het eerste glas verloopt vlot, maar vele rondjes later wordt het steeds moeilijker om het gezellig te houden. Dit is snedige, goed gebalanceerde humor die een vergrootglas zet op het concept van het huwelijk.
Een satirische komedie die zich afspeelt in de jaren ’70. Flower power en een Seventies tijdsgeest ten top.
***
Auteur: Mike Leigh
Regisseur: Sigi Roosen
Cast: Amélie Gerard, Céline Malyster, Miranda Vanhees, Tom Francis en Kris Termonia.
Tickets via https://www.theatergroeppolstas.com/abigails-party?fbclid=IwAR31B8NhslQgE5ZtGFHBdKaqy3ikvftHrHdv3iYuqqoei8Nf-zCxrQpSou0