Truineer Nieuws melden?

Talentontdekkingsdagen voor 5- tot 7-jarige aspirant-Kanaries

19 november organiseert STVV Youth talentontdekkingsdagen voor 5- tot 7-jarigen. Je moet wel even inschrijven.

Je bent jong en nu al kan je het niet laten om tegen elk rond (of niet rond) ding te trappen. Voetbal is de hobby die jou veel plezier kan brengen. Kom het uitproberen op de eerste talentendag van STVV Youth van dit seizoen.
Place to be op zondag 19/11 is het kunstgras van het Daio Wasabi Stayen Stadium. Onze coaches beginnen eraan om 14u00 stipt en gaan door met leuke voetbalspelletjes en -oefeningen tot 15u30. Begin je voetbaltas alvast te pakken als je geboren bent in 2016, 2017 of 2018 en kom lekker ballen met ons!

Maar eerst: inschrijven! Dat doen je mama en papa. Klik op de link om het document te open, in te vullen en op de verzendknop te duwen. https://bit.ly/402N53U