Truineer Nieuws melden?

Adverteren mogelijk in de twaalfde editie van ‘Den Truineer’

Nu oktober is ingezet, nadert het eindejaar met rasse schreden. Begint december valt dan traditiegetrouw ‘Den Truineer’ in de bus. Ons huis aan huis bedeeld magazine heeft met sterke verhalen, interessante debatten en praktische informatie na zes jaar een trouw lezerspubliek opgebouwd. Uiteraard wordt ook in deze editie de redactionele inhoud geflankeerd door advertenties. Hieronder vind je de mogelijkheden om als ondernemer te adverteren.

 

 

© Atelier Radoux

Hoog bereik 
Het magazine is een krachtige aanvulling op ons digitaal aanbod want met meer dan 100.000 maandelijkse websitebezoekers en 27.000 volgers op Facebook is Truineer.be een medium dat niet weg te denken is in het nieuwsaanbod van Haspengouw, daarnaast organiseren we bij de voorstelling ook een netwerkmoment. In het magazine van december is er voor een speciaal tarief aandacht mogelijk voor vacatures en immo. Vraag aan Jeroen de mogelijkheden om te adverteren eventueel in combinatie met een online campagne. 

Wil je graag meer informatie of adverteren?
Contacteer ons!

Jeroen@truineer.be

0468 27 82 71