Truineer Nieuws melden?

Sportieve actieweek ‘Think Pink’ bij Lago

Tijdens de week van 9 tot en met 15 oktober organiseert LAGO CLUB heel wat acties om geld in te zamelen voor Think Pink.

Sportieve actieweek: 9 tot en met 15 oktober

Tijdens de week van 9 tot en met 15 oktober organiseert LAGO CLUB heel wat acties om geld in te zamelen voor Think Pink.

 • Kom in roze outfit sporten (of voeg een roze accent toe). Onze lesgevers geven het goede voorbeeld!
 • Koop een Think Pink lintje aan het onthaal van het zwembad, in de horeca of in de fitness.
 • Drink een roze cocktail of mocktail in het Rest-eau-café. Per drankje gaat er €2 naar Think Pink.
 • Neem deel aan de Think Pink challenge in de LAGO CLUB app en verzamel zoveel mogelijk MOVEs.
 • Nodig mensen die geen lid zijn bij LAGO CLUB uit om een groepsles mee te doen. Ze betalen hiervoor €5 en deze gaat rechtstreeks naar Think Pink.

Neem deel aan het slotevent op 15 oktober

De bedoeling is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Think Pink. Daarom organiseren we een slotevent op zondag 15 oktober.
Laat je sponsoren door familie, vrienden, kennissen,… en neem deel aan deze leuke groepslescarrousel! Onze lesgevers maken er een spetterende zondag van. Ontdek het programma op deze pagina!

Hoe kan je deelnemen?

 1. Geld inzamelen
  De minimum inleg voor deelname is slechts €10. Maar we willen uiteraard ons bedrag voor Think Pink de hoogte in jagen. Kan je meer inzamelen? GE-WEL-DIG! Hoe hoger het bedrag, hoe meer kans je maakt op een leuk prijzenpakket. Laat je sponsoren door familie, vrienden, kennissen, … Je kan ook een oproep doen via Facebook (of andere sociale media) om je te laten steunen. Download hier de afbeelding die je hiervoor kan gebruiken.
 2. Inschrijven
  Het ingezamelde bedrag van minimum €10 stort je rechstreeks via onze actiepagina op de website van Think Pink. Voor de Group Cycle, Yoga en Aquasport dien je je ook in te schrijven via de LAGO CLUB app omwille van beperkte plaatsen.
  Niet leden zijn zeker ook welkom en kunnen na betaling inschrijven via fitness.sint-truiden@lago.be.
 3. Sporten maar!
  Kom op zondag 15 oktober naar het Think Pink slotevent en doe mee, want we gaan #SamenSportenTegenKanker.

Stort je bijdrage HIER