Truineer Nieuws melden?

Spannende 7de editie van de Rally van Zuid-Limburg op komst

11-12 november is het de 7de editie van de Rally van Zuid-Limburg.

Bericht van de organisatie
De Rally van Zuid-Limburg maakt zich op voor een spectaculaire zevende editie, met opwindende uitdagingen en nu al enkele indrukwekkende deelnemers. Dit jaar serveren we drie klassementsproeven, waaronder een gloednieuwe proef in Aalst. De rally, die plaatsvindt op zondag 12 November, belooft opnieuw een hoogtepunt te worden in de VAS-rallykalender.
Frisse dynamiek
De organisatoren hebben hard gewerkt om een uitdagend en boeiend parcours te creëren voor de deelnemers. Deze proeven zullen vier keer worden verreden, wat zorgt voor de ultieme test van stuurvaardigheid en snelheid. De klassementsproeven in Kerkom en Borlo zijn ook herzien ten opzichte van vorig jaar, wat een frisse dynamiek aan de competitie zal toevoegen.
Het rallycentrum zal zich vestigen in de gebouwen van Group Nivelles op het industrieterrein van Gingelom. De technische keuring zal plaatsvinden aan Sporthal De Winning in Montenaken, op een boogscheut van het rallycentrum. Dit alles zorgt voor een vlot verloop van het evenement en geeft deelnemers en toeschouwers de kans om te genieten van een geweldige rally-ervaring.
Mooi deelnemersveld
Met de reeds ontvangen inschrijvingen belooft de zevende editie van de Rally van Zuid-Limburg een mooi deelnemersveld te presenteren. Ladies first … en zo neemt Melissa Debackere alvast een optie op de overwinning. Ze behaalde vorig jaar een knappe tweede plaats en wil dit jaar nog beter doen. Ook Jos Pennartz en de lokale favoriet Jimmy D’Hondt, met hun competitieve R5-wagens, zijn helemaal klaar voor de uitdaging. De rally trekt ook enkele kampioenschapsrijders aan, waaronder Vincent Verstraete en Paulo Macedo in divisie 3, alsook Koen Verhaeghe in divisie 4. De strijd om de algemene overwinning bij de Historics belooft eveneens interessant te worden, met de ervaren piloot Dirk Deveux. Hij heeft de beste parcourskennis in zijn thuisrally.
Allemaal welkom
De Rally van Zuid-Limburg is een evenement dat liefhebbers van autosport niet mogen missen! We verwachten een spannende wedstrijd vol actie en indrukwekkende competitie. Voor meer informatie en updates, bezoek onze website www.rallyvanzuidlimburg.be of onze Facebook-pagina. Like en deel onze posts!
We zien jullie graag heel talrijk langs de klassementsproeven op een veilige plaats om te genieten van een leuke wedstrijd.