Truineer Nieuws melden?

Signalisatie weer op punt

Van woensdag 11 oktober t.e.m. vrijdag 27 oktober 2023 wordt onder andere gewerkt op de Tiensesteenweg aan de kruising met de Zegestraat. Nadat de borden verplaatst werden is de signalisatie terug op punt gesteld.

Het Agentschap Wegen en Verkeer werkt sinds woensdag 11 oktober 2023 aan verschillende betonplaten op de Luiker- en Tiensesteenweg/Haspengouwlaan (N3) in Sint-Truiden. Van woensdag 11 oktober t.e.m. vrijdag 27 oktober 2023 wordt onder andere gewerkt op de Tiensesteenweg aan de kruising met de Zegestraat.
De aantakking van de Zegestraat wordt tijdens de werken afgesloten voor uitgaand verkeer en omgeleid over de Wilderenlaan. Van de Tiensesteenweg kun je wel de Zegestraat inrijden.
De aannemer heeft hiervoor op maandag 16 oktober opnieuw de nodige signalisatie geplaatst. We hadden namelijk melding gekregen dat de borden verplaatst waren en dat er bijkomende – geen officiële – informatie was opgehangen. Het negeren van de signalisatie bij wegenwerken of verplaatsen van de borden brengt andere weggebruikers in gevaar