Truineer Nieuws melden?

Sabine (Over)leeft

Sabine Cauwenberg, een alleenstaande mama van 46, heeft kanker en om te genezen heeft ze haar hoop gezet op de dure dendritische celtherapie gezet. Daarvoor is een crowdfunding gestart. Help je mee?

Meer info en steun via:

https://steunactie.be/actie/sabine-over-leeft/

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en , met de tekst (OVER) LEVEN IS MIJN DOEL CROWDFUNDING Lees mijn verhaal op de achterkant van deze flyer en steun deze levensreddende behandeling. Dendritische Celtherapie bestrijdt kanker van binnenuit. Deze therapie bouwt voort op de met een Nobelprijs bekroonde ontdekking in de behandeling van kanker. Meer info vind je op www.immucura.com JE KAN ΜΕ HIER STEUNEN BE95 7330 7514 8758 f HELLO SH*TTY COMPANY Overlevenismijndoel@gmail.com SABINELEEFT.WEBNODE.BE