Truineer Nieuws melden?

Rachel Scheepers overleden

Rachel Scheepers, jarenlang het gezicht van Wereldwinkel Sint-Truiden, is overleden. Wij betuigen de familie onze innige deelneming en wensen hen veel sterkte toe.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'Elk einde een nieuw begin... Bedroefd nemen we afscheid Rachel S-cheepers Gracienne 1962 2023 Jarenlang het gezicht van Oxfam Wereldwinkel Û- Truiden Liefste mama van Maaike en partner van Philippe dochter an Emmake zus isette, Julien Lutgarde, Marina, Patricia Liefste tante haar neven nichten Lieve vriendin velen Lieve gewaardeerde collega Marina, Met dank aan haar huisartsen en alle andere zorgende handen afscheidsplechtigheid zal plaatsvinden intieme kring kan Rachel een laatste groet brengen funerarium Guilliams, -dorp 26 Gelinden op vrijdag 27 oktober 2023 van 18u30 tot 9u30 het bijzijn van de familie Online condoleren op www.begrafenissen-gullams.be hield van kleurrijke bloemen'