Truineer Nieuws melden?

Methodeschool Het Kompas ‘De Strafste School’ van MNM?

Al 13 jaar gaat radiozender MNM op zoek naar de ‘Strafste School’ waarin leerlingen en leerkrachten laten zien hoe ze samen school maken. En dit jaar is Methodeschool het Kompas geselecteerd als 1 van de 8. Op 18 oktober komen er vier MNM-dj’s langs om de vier hashtags van ‘Het Kompas’ te ontdekken.

“Enkele leerlingen van het kabinet PR schreven de school in voor ‘De Strafste School’ van radiozender MNM”, zegt directeur Evelien Boonen. “Ze zijn dan ook heel trots dat ze bij de finalisten zitten. De leerlingen en de leerkrachten zijn alvast enthousiast om hun school te tonen tijdens het jurybezoek.”

 Strafste Schoolfeest

“Op 18 oktober krijgt het Kompas 50 minuten om de school op een kleurrijke manier voor te stellen en te laten zien hoe goed de leerlingen aan elkaar hangen en samen werken”, gaat Evelien Boonen verder. “Alle leerlingen werken volop aan een belevingsmoment waarop ze de juryleden laten kennismaken met de vier kernwaarden van het kompas: Sfeer, modern, talent en ervaring. Ze hopen de vier MNM-dj’s die langskomen, Kawtar, Robin, Sander en Laura van hun sokken te blazen. De leerlingen zijn alvast erg gemotiveerd om, als enige Limburgse finalist, de titel voor het eerst naar Limburg te brengen. Op vrijdag 27 oktober wordt tijdens de ochtendshow van MNM de winnaar bekendgemaakt. Die krijgt  een ‘Strafste Schoolfeest’ met optredens van Aaron Blommaert en de Gillis en Govaerts-liveband.”