Truineer Nieuws melden?

Marie-Hélène Ramakers overleden

Wij vernemen het overlijden van Marie-Hélène Ramakers, echtgenote van Eddy Doupagne. Wij wensen de familie veel sterkte toe en betuigen hen onze innige deelneming.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst Haar Eddy Doupagne Omdat liefe bestaater eeuwigheid ben (Toon Hermans) Haar kinderen Gregory en Vendy Corteyzer Doupagne oogappels Léonie Haar broers, neven Alphonse Antoinette Ramakers Lambrechts, kinderen, achterkleinkinderen Alfons Rolle- -Ramakers, kinderen, achterkleinkinderen Danielle Wij nemen afscheid mevrouw klein- Jenné Raskin. achterkleinkinderen Busschotser Cuppens personeel Katrien, Marie- Hélène Ramakers echtgenote heer Eddy Doupagne waartoe vriendelijk Jitvaartzor Sint- Trudozie- 2oktober ebijzetting Geboren urne Sint- Truiden, familiegraf Truiden september 943 p6 oktober kerkhof churhoven. Hélène laatste brengen Kazelstraat oktober Truiden, Broekstraat b001. Truiden