Truineer Nieuws melden?

KZLWC crossweekend 7 & 8 oktober in Bernissem

Jeugdwielerclub KZLWC organiseert dit weekend 7 & 8 oktober hun jaarlijkse crossweekend. Op zaterdag wedstrijden voor de vergunninghouders waaronder 6 provinciale kampioenschappen. Op zondag mag iedereen tussen 6 en 18 jaar als jeugdige recreant het eens op een écht parcours proberen. Maar nu zaterdag heeft de KZLWC iets heel speciaals in petto voor de Truinenaar: Tijdens de gentlemenrace wint de eerste Truienaar en Truiense zijn én haar gewicht in bier!!!

WIN JE GEWICHT IN BIER!

Jawel, je leest dit goed. Wielerclub KZLWC en TwentyCoffee zitten niet om een stunt verlegen.Tijdens het KZLWC cyclocrossweekend op zaterdag 7 oktober wint de eerste Truienaar én Truiense zijn én haar gewicht in bier tijdens de gentlemenwedstrijd Deze race start om 17u en inschrijven kan – 1u op voorhand –  ter plaatse! Iedereen met een fiets en helm kan deelnemen, maar een crossfiets of MTB is wel aangeraden… En er worden fijne prijzen verloot onder ALLE DEELNEMERS!

PRAKTISCH:

– Crossparcours Bernissem (Terbiest 273 Sint-Truiden)
– Zaterdag 7 oktober
– Start race 17u en inschrijving ter plaatse (1u voor de start)
– Uitreiking podium omstreeks 18u door burgemeester Ingrid Kempeneers
– Het parcours is opgebouwd, dus kom gerust al eens verkennen!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063532953710