Truineer Nieuws melden?

Jezus, Maria, Jozef

Van 8 tot 28 december kan u zich onderdompelen in de kerstsfeer in Theater De Roxy met de prachtige komedie ‘Jezus, Maria, Jozef’ van Yves Caspar

Met een echte sterrencast: Marilou Mermans (Lili en Marleen), Monika Van Lierde (Thuis), Lynn Van den Broeck (Thuis), Thomas De Smet (KETNET), Gunter Reniers (De Kotmadam, Thuis), Yves Caspar, Charly Timmermans en Julie Hotat. Info en tickets via www.deroxy.be.

Wegens de spectaculaire ticketverkoop is er nu al een EXTRA VOORSTELLING voorzien op woensdag 20 december om 20u15.

 

Albert en Michel, twee broers die al jaren in ruzie leven, worden gedwongen om kerstavond samen door te brengen. Hun oude moeder wou dat zo, want de hele familie moet samen zijn voor een grote mededeling.Tot overmaat van ramp brengt Albert zijn flamboyante nieuwe aanwinst Paula mee naar het feest. De sfeer zit zoals verwacht al ver onder nul, wanneer er plots een hoogzwanger, onbekend meisje voor de deur staat… Een hilarisch stuk van Yves Caspar dat het publiek meteen in kerststemming brengt!