Truineer Nieuws melden?

Iedereen Beroemd zoekt goed nieuws in Sint-Truiden

Op maandag 23 oktober komt de ploeg van Iedereen Beroemd met hun Goed Nieuws-microfoon naar Sint-Truiden. Kreeg je onlangs goed nieuws of gebeurde er iets wat jou gelukkig maakte, laat het dan snel weten.

Dagelijks worden we overstelpt met slecht nieuws. Daarom zorg men bij Iedereen Beroemd graag voor een extra portie positiviteit. Voor de rubriek ‘Goed Nieuws’ is men op zoek naar leuke nieuwtjes uit Sint-Truiden. Is jouw kunstwerk eindelijk af? Ben je 10 kg afgevallen, of bijgekomen? Heb je voor de eerste keer 9/10 op je wiskunde toets? Behaalde je jouw 100m zwembrevet of is het jou gelukt om een megataart te bakken… alle kleine gelukjes tellen 😊  Maandag 23 oktober komt het team met de Goed Nieuws-microfoon naar de Grote Markt in Sint-Truiden.

Kreeg je onlangs goed nieuws of gebeurde er iets wat jou gelukkig maakte, stuur dan een mailtje naar

roeland.cuypers@vrt.be