Truineer Nieuws melden?

Heem vzw stelt uniek tuinconcept voor.

Voorbije vrijdag 29 september, stelde Heem vzw zijn tuinen open voor haar partners, sponsors en alle sympathisanten. Hiermee willen ze iedereen bedanken voor hun ondersteuning om deze tuinen binnen een besloten omgeving te kunnen verwezenlijken.

 

HEEM is een huis van gedreven gamechangers en verbindende volhouders voor jongeren die hulp op maat nodig hebben. In een omgeving waarin veiligheid vooropstaat, bouwen en
versterken ze hun band met de samenleving en vooral met iedereen die daarbij kan helpen. Zo geeft een verblijf bij Heem hun leven toekomstkleur.

Het tuinconcept werd ontwikkeld in samenwerking met Terra-Therapeutica waarin de verschillende tuinen een plaats van hoop, verbondenheid, geborgenheid en zorgdragen bieden. Ook de ziekenhuisschool Radar vindt hier een plaatsje om buitenonderwijs aan te bieden.

Heem vzw en haar partners zetten zich in voor een positieve en blijvende impact op het leven van jongeren in nood. Het openstellen van de tuinen is een mooie manier om deze missie te delen en gemeenschapsbetrokkenheid te bevorderen. Het is inspirerend om te zien hoe organisaties als Heem bijdragen aan het creëren van een betere toekomst voor jongeren.