Truineer Nieuws melden?

Grote Mondevino wijndegustatie op zondag 22 oktober

Van interessante prijs/kwaliteitswijnen tot enkele heuse toppers. (Mousserende) wijnen van bij ons tot pareltjes uit elk leuk plekje op de Mondevino World of Wine. Je vindt ze er allemaal. Wijnmakers uit diverse landen, mensen van on the field en uit de kelder zullen die dag aanwezig zijn bij Stevens Houttechniek, de locatie voor de 10de Mondevino wijndegustatie.

 

schrijf je hier in https://www.mondevino.be/evenementgegevens/grote-mondevino-degustatie-3

WAT OF BETER WIE IS MONDEVINO?

Kris Lismont is samen met zijn echtgenote Agna Boonen de drijvende kracht achter wijnhandel Mondevino waarvan de thuisbasis in het pittoreske Mettekoven ligt. Kris Lismont is voorzitter van de Belgische Sommeliersgilde, werd in 2010 verkozen tot de beste sommelier van België, was wijndocent aan hotelschool Ter Duinen in Koksijde en baatte na het restaurant Ambrozijn (met zijn broer) in Borgloon het wijnrestaurant Mondevino (met zijn vrouw) uit. Sinds enkele jaren ligt de focus weer 100% op wijn en doorkruist hij de ganse wereld als traveling sommelier.

DEALERS OF HAPPINESS

De jarenlange ervaring zorgde voor inzicht en een frisse kijk op de toekomst. Kris en Agna breken resoluut met de traditionele manier want Mondevino is meer dan de klassieke wijnhandel. Bij hen koop je niet zomaar ‘een fles wijn’ maar je beleeft hem. Elke fles ging immers door hun handen. Ze werd ontdekt, geproefd en goed bevonden bij een wijnmaker op zijn wijndomein. Dat zorgt voor diepgang en geeft elke wijn zijn eigen verhaal. Dat vertellen ze je met het nodige enthousiasme via diverse partners en Mondevino momenten.

www.mondevino.be