Truineer Nieuws melden?

Frank Verstraeten (DJ FOU) brengt Zillion-sound naar Sint-Truiden

De organisatie van de Après-ski heeft zopas het programma bekend gemaakt van de nieuwe editie op donderdag 28 december. Niemand minder dan Frank Verstraeten (DJ FOU) verzorgt op de Grote Markt de Zillion-sound. Hij staat beter bekend als FOU69 en daarmee gaat hij verder dan een artiest: “Frank Verstraeten is voor velen een levende mythe, getuige de film ZILLION. Zijn energie wordt gevoed door de extatische momenten van het publiek”, klinkt het bij Boris Lammens die heel trots is, “Frank had al in de media aangegeven niet te boeken te zijn, maar we zijn blijven aandringen. De Après-ski kan zo na 4 jaar net zoals de ZILLION succesvol herboren worden.” Dat belooft in open lucht met zijn unieke Zillion-set om samen met Dave Lambert.Double You Gin B2B-platform

© DJ FOU

Yontec naampartner van de Après-ski
De organisatie maakt ook de nieuwe naampartner bekend van de Après-ski die voortaan de Yontec Après-ski heet. Yontec ontzorgt technische diensten van bedrijven door capaciteitsinvulling op maat aan te bieden. Daarbij voorzien ze ervaring, knowhow en manpower voor alle onderhoudswerken. “Met dit partnership willen we onze naamsbekendheid in Limburg vergroten. We willen ook de bezoekers activeren omdat we om onze groei in stand te houden nu en in de nabije toekomst nog op zoek zijn naar heel wat industriële, technische profielen over heel Vlaanderen. Wij verbinden ons als warm bedrijf waar de mens centraal staat heel graag aan de warme organisatie en sfeer van de Yontec Après-ski”, aldus Davy Jonckers, zaakvoerder van Yontec.

NIEUW – Double You Gin B2B Platform
Op grote vraag voorziet de organisatie het nieuwe Double You Gin B2B-platform van 3 meter hoog en 25m breed voor een 300-tal lokale ondernemers en vaste partners. Dit biedt de mogelijkheid om te netwerken met een geweldig uitzicht op de Yontec Après-ski. Pakketten, beschikbaar vanaf 5 personen met dranken (cava, wijn, bieren & frisdranken), friet & frikandel tussen 19 uur en 21 uur, 1 Double You Gin Tonic, WC en parking inbegrepen, kunnen worden gereserveerd via deze link. Vanaf 10 personen is de tafel privé, kiest u voor 5 personen, dan wordt de tafel gedeeld met een andere firma. Opgelet: er zijn nog maar 35 plaatsen beschikbaar!

Naast Frank Verstraeten programma met lokale helden en jonge DJ’s
Het programma van de avond belooft een  muzikale reis te worden door verschillende hoogtepunten, beginnend met Expo Soundsystem, drie jonge DJ’s uit het Sint-Truidense jeugdhuis, van 16 uur tot 18 uur, gevolgd door een line-up met onder andere DJ Will, The Bobmeister, DJ Fou vs Dave Lambert (19.30 uur), Frank Mellemans, Lassy FM en afsluitend DJ Ward om 23.30 uur. “Met DJ Ward sluiten we af: hij heeft ervaring met performen op de allergrootste events van Tomorrowland tot I Love the 90’s. Het feest begint om 16 uur en eindigt stipt om 00.30 uur, de toegang blijft gratis”, aldus Peter Onkelinx van de Après-ski.

22 lokale verenigingen staan te popelen
Verschillende lokale verenigingen hebben zich aangemeld om deel te nemen aan dit bruisende festijn, ze vertegenwoordigen meer dan 5.000 leden uit Haspengouw. De verenigingen die deelnemen: KVV Zepperen-Brustem (stand 1), Vrouw en maatschappij (stand 2), Sint-Truidense Zwemclub (stand 3), de Sint-Truidense Hondenschool (stand 4), Chiro Wilduraantjes (stand 5), Sint-Truidense Reddingsclub (stand 6), Real Yappa (stand 7), Fortuna Sint-Truiden (stand 8), JCI Haspengouw (stand 9), Neptunus Divers (stand 10), Tafeltennisclub Sint-Truiden (stand 11), Dierenasiel Sint-Truiden (stand 12), VK Bautershoven (stand 13), CV De Binke (stand 14), Femina Habac (15), Velm Spiegelt (stand 16), Scouts Velm (stand 16), Velm VV (stand 16), Stam Velm (stand 17), Oudleiding Chirojongens RVM Sint-Marten (stand 18), Leopold Tennisclub (stand 19),  ALL4DOGS (stand 20).

“Dit evenement biedt niet alleen een gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de feestdagen, maar ook om de verscheidenheid en dynamiek van de lokale verenigingen te ontdekken”, aldus Boris Lammens.