Truineer Nieuws melden?

Fiesta Mondial in de Minderbroederskerk

Voor in je agenda: Fiesta Mondial, zaterdag 28 oktober in de Minderbroederskerk.

Sint-Truiden vormt opnieuw – al voor de 22ste keer – het decor van een exotisch wereldfeest. Fiesta Mondial staat volledig in het teken van het ontdekken van verschillende culturen en projecten in een exotische sfeer. We vieren dit jaar zelfs 20 jaar stedenband en 15 jaar fairtrade gemeente!
Uitstel is geen afstel!
Je bent van harte welkom op zaterdag 28 oktober 2023 in de Minderbroederskerk voor een indoor editie van Fiesta Mondial.
Je kan proeven van gerechtjes van over de hele wereld en exotische cocktails. De Minderbroederskerk wordt omgetoverd tot een multiculturele markt waar je kan deelnemen aan workshops. Tussendoor is er kinderanimatie en wereldmuziek.
> Zaterdag 28 oktober | 14u tot 18u
> Minderbroederskerk | Minderbroedersplein 5, 3800 Sint-Truiden