Truineer Nieuws melden?

Een triest verhaal

Een triest verhaal vanuit het dierenasiel in verband met hond Rocky: 7 verschillende baasjes in één jaar en weer van de hand gedaan.

Vanuit ons dierenasiel
Update over Rocky 📣
Deze arme viervoeter werd ontdaan door zijn vorige eigenaar onder het mom van ‘gevonden dier’. Voor hij aan kwam in ons asiel, kende hij maar liefst 7 verschillende baasjes. En dat op slechts een jaar tijd, want Rocky werd geboren op 14 januari, 2022. 💔
Helaas is de persoon in kwestie reeds bekend o.w.v. een eerdere inbeslagname. Ondertussen werd hij opnieuw gespot met een andere pup…
Uiteraard nemen we vanuit het asiel de nodige stappen en leggen we een klacht neer bij de politie. Rocky blijft in goede handen. We hopen dat zijn opvolger een betere toekomst tegemoet gaat, ongeacht de uitkomst van deze triestige situatie. 😢
We kunnen het niet genoeg herhalen: adopt, don’t shop. 📣 Dieren zijn geen goederen die je zonder nadenken aankoopt. Het zijn levende wezens waar je als baasje volledige verantwoordelijkheid voor draagt. Denk daarom niet twee keer, maar twintig keer na voordat je een hond of kat aanschaft.