Truineer Nieuws melden?

‘Drie dozijn rode rozen’

Binnenkort met De Roxy in De Bogaard. ‘Drie dozijn rode rozen’, een komedie over het begin van de Vlaamse televisie. Met Andrea Croonenberghs, Daan Hugaert, Marc Stroobants e.a. Zorg dat je erbij bent.

Loge 10 Theaterproducties

Het vuur tussen Marie-Louise en André is volledig gedoofd. André werkt te hard en Marie-Louise mist avontuur en romantiek in haar leven.Tot er drie dozijn rode rozen worden geleverd samen met een romantisch kaartje van een mysterieuze aanbidder.

Marie-Louise begint weg te dromen van een onbekende minnaar tot groot ongenoegen van André. De rozen kwamen immers van hem en waren bestemd voor iemand anders dan zijn vrouw…

In 2023 is het exact 70 jaar geleden dat de eerste Vlaamse televisie-uitzending plaatsvond.

Het hoogtepunt van die uitzending was de live opvoering van het toneelstuk ‘Drie Dozijn Rode Rozen’.

Ter gelegenheid van de verjaardag van de Vlaamse televisie steekt Loge10 Theaterproducties dit stuk in een nieuw jasje.

Zo is het publiek niet alleen getuige van het stuk zelf maar beleeft het eveneens de spanning en de mistoestanden in de tv-studio van toen.

Een spannende en grappige kijk voor en achter de schermen van een mijlpaal in de Vlaamse televisiegeschiedenis, maar vooral een komedie vol onverwachte wendingen, misverstanden en kleurrijke personages.

Met Andrea Croonenberghs (“Flikken”), Daan Hugaert (“Witse”, “Thuis”), Marc Stroobants (“Witse”, “Thuis”), Ann De Winne en Wouter Vermeiren.

 

Tickets via www.deroxy.be (€23). 21 en 22 oktober ’23 – CC De Bogaard, St-Truiden