Truineer Nieuws melden?

De Klok wordt brasserie Klòkhuis

17 november opent op de Grote Markt de nieuwe brasserie Klòkhuis.

“We gaan er een klassieke brasserie van maken”, vertelt Hans Flemings, medewerker van de oude Klok, 25 jaar geleden, en nu vaste waarde in het team van Pacific.. “Een brasserie  die Haspengouws fruit, appelen en peren en zoveel mogelijke lokale producten hoog in het vaandel voert. We brengen ook een leuke extra met een croq-kaart, kleine en snelle gerechtenn de grotere klassiekers, zoals het hoort, en een spit. Het wordt alleszins een toegankelijke kaart aan een scherpe prijs. We gaan ook vroeg openen. Vanaf 8 uur. En de keuken zal doorlopend open zijn van 11.30 tot 21.30 uur. Bovendien kozen we er ook voor om de historiek van de oude klok te respecteren, zoals blijkt uit de naam. Wat niet wegneemt, natuurlijk, dat we het interieur van het pand wel in een heel nieuw kleedje zullen steken.”