Truineer Nieuws melden?

Davo lanceert nieuwe BMW 5 reeks onder ruime belangstelling

Maar liefst 350 aanwezigheden donderdagavond bij de BMW concessie van DAVO Tongeren. Zij woonden er de lancering van de nieuwe BMW 5 reeks bij, de achtste generatie ondertussen.

The Power of Choice

De nieuwe BMW 5 reeks is beschikbaar in de meest uiteenlopende motorisaties: van diesel, benzine, Plug-in Hybride tot full electric. Meteen een primeur in de geschiedenis van dit iconische model dat ondertussen 50 jaar geleden gelanceerd werd. De levertermijn van deze achtste generatie is voorzien voor de lente van 2024. Eerst verschijnt de berline en nadien komt er ook een touring variant op de markt.  Respectievelijk volgen nadien ook de ‘M’ versies van deze twee modellen. Nieuw is dus de elektrische variant en die kan best een impressionante actieradius voorleggen: BMW i5 eDrive 40: 580 km WLTP, BMW I5 eDriveM60 510 km WLTP.

Maak nu uw afspraak en kom meer te weten: https://davo.appoint.be/nl/