Truineer Nieuws melden?

Campagne tegen CO-vergiftiging

500 opnames, met daarbij een aantal doden. Dat is de jaarlijkse tol van CO-vergiftiging. Onze brandweer lanceert een campagne met advies en een filmpje.

Onze brandweer lanceert een nieuwe campagne om het bewustzijn rond CO-vergiftiging te vergroten. Jaarlijks belanden er naar schatting 500 mensen in het ziekenhuis met een vergiftiging. Jammer genoeg zijn daar soms ook dodelijke slachtoffers bij. Door het bewustzijn rond CO-vergiftiging en de symptomen te vergroten, hopen we die cijfers terug te dringen. De komende weken kom je deze campagne van Wonen in Vlaanderen, Antigifcentrum en Netwerk Brandweer tegen op televisie, in het straatbeeld en op het openbaar vervoer. En natuurlijk ook hier. Alle info vind je op www.co-risico.be #copreventie #veiligwonen #corisico

 

 

Meer info via: https://www.zuidwestlimburg.be/nieuws/opgepast-voor-stille-doder