Truineer Nieuws melden?

700 euro voor ‘Brooddoos nodig’

Enkele oud-leeringen schonken een cheque van 700 euro aan GO! De Zonebloem in Wilderen en dit ten voordele van de  actie ‘Brooddoos nodig’. Een mooi verhaal.
Debora Melis, directeur GO! De Zonnebloem Wilderen :”Ter nagedachtenis aan Ghislaine Bessemans besloten haar kinderen om geen bloemen te vragen maar een bijdrage te laten schenken voor het goede doel “Brooddoos nodig”.   Niets is mooier om dit bedrag dan ook te schenken aan de basisschool De Zonnebloem Wilderen waar Ghislaine zelf les heeft gegeven.  Zij was jarenlang leerkracht in Wilderen, samen met haar echtgenoot die niet alleen les gaf, maar ook de rol van directeur op zich nam.”
Tijdens het korte bezoek aan de school kwamen er tal van mooie herinneringen naar boven. Een juf die zo lang en zo veel leerlingen heeft leren lezen en de liefde voor het leven heeft meegegeven is een herinnering van onschatbare waarde. Ons schoolteam is heel erg tevreden en ontroerd door dit bijzondere initiatief. Dankzij Ghislaine Bessemans  en haar kinderen zullen er weer een heel deel kinderen kans maken op een aangename schooltijd en dankzij deze cheque zullen ook de meest kwetsbare leerlingen kunnen genieten van alle leerzame activiteiten en een gezonde maaltijd, waarvoor dank.”